Zwangerschapstest: laat je testen bij AVROTROS

Laat je testen bij AVROTROS en doe op maandag 23 september mee aan De Zwangerschapstest. Presentatoren Lauren Verster (die de afgelopen weken natuurlijk al een indrukwekkend programma maakte) en Klaas van der Eerden testen de kennis van de BN’ers in de studio en de kijker thuis aan de hand van 25 vragen over zwangerschap. Wie weet het meeste van zwangerschappen en wordt gekroond als dé zwangerschapsexpert van Nederland?

Volgens velen is het de meest bijzondere dag van je leven: de geboorte van je kind. Maar wat weten we er nu eigenlijk echt vanaf? Hoelang duurt het voordat de zaadcel bij de eicel is? Is het mogelijk een bevalling op te wekken? En waar smaakt moedermelk naar? Kortom wat weet jij over conceptie, gender reveals, baby virals en alles wat daartussen inzit? Dat ontdek je tijdens de Zwangerschapstest. Bij de BN’ers gaan jonge ouders als Tatum Dagelet, Yes-R, Tess Milne, Rick Paul van Mulligen en Sanne Vogel de uitdaging aan.

Of heb je juist deze nodig…

De Studententest

Ben je helemaal nog niet toe aan een zwangerschap (of gaan jouw kids al richting de leeftijd dat ze gaan studeren)? Dan is er een week eerder op maandag 16 september De Studententest. Wat weten oud-studenten Jet van Nieuwkerk, Niels Oosthoek, Linda Hakeboom, Igmar Felicia en Lize Korpershoek over het corps, prijzige studentenkamers, SOA’s onder studenten en alles wat daartussen inzit? En hoe ver reikt de kennis van de mensen thuis? Naast feest en bier bestaat studeren tegenwoordig ook uit het gebruik van Ritalin, het zoeken naar een sugardaddy (of zelfs als escort gaan werken) en de stress over de hoge studiedruk en studieschuld. Presentatoren Jojanneke van den Berge en Splinter Chabot onderwerpen de BN’ers in de studio en de kijker thuis aan 25 vragen over het studentenleven. Wie mag zich dé studentenexpert van Nederland noemen?

Twijfel jij over je kinderwens?

september 6, 2019 /