Ik wil een kind met Lauren Verster

Lauren Verster is vanaf dinsdagavond 20 augustus te zien op NPO3 om 21.05 uur met het programma Lauren! Ik wil een kind. Het krijgen van een kind lijkt zo vanzelfsprekend, maar voor veel mensen is dit een proces van jarenlang knokken.

Lauren! Ik wil een kind

Voor de nieuwe serie Lauren! Ik wil een kind maakte presentatrice Lauren Verster twee jaar geleden kennis met stellen en singles die allemaal het voor hen onmogelijke mogelijk willen maken, namelijk een kind op de wereld zetten.

AVROTROS zendt een zesdelige serie uit waarin Lauren Verster deze mensen volgt gedurende dit proces in tijden van hoop, wanhoop, geluk en verdriet. Soms van heel dichtbij en soms met bewuste afstand. Het is niet de eerste keer dat Lauren Verster een programma maakt over dit onderwerp. Zo heeft ze een special gemaakt over de bevalling.

De kick-off was op 15 november 2018 al op tv te zien. Toen zagen we onder meer hoe Rosalyn en Jeroen een draagmoeder zoeken, omdat Rosalyn geboren is zonder baarmoeder. Het lesbische stel Boukje en Talitha zoekt een homostel als co-ouders. Met vier man sterk willen zij in deeltijd een kind grootbrengen. Ook Remco en Quincy zoeken naar een draagmoeder. Remco heeft al drie kinderen uit zijn heteroperiode. Arenda is een 28-jarige vrouw die geen kinderwens heeft, maar wel een kind wil dragen voor een ander en haar baby wil afstaan aan een homostel.

Lauren Verster zwanger van tweede

Zelf is Lauren Verster momenteel zwanger van haar tweede kindje. Begin januari heeft ze dochter Leentje gekregen met haar vriend Japser. Leentje wordt nu dus grote zus. De presentatrice heeft haar zwangerschap begin juli bekendgemaakt; toen ze net de tienwekenecho had gehad. Er zit dus weinig twijfeltijd tussen, terwijl ze over de komst van de eerste natuurlijk wel even heeft nagedacht.

Leestip:

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 19, 2019 /