Twijfelmoeder op Boekenbeurs Antwerpen

Twijfelmoeder is aanwezig op de Boekenbeurs in Antwerpen. Op zaterdag 9 november zie je me tussen 14.45 en 15.45 uur op het auteurspodium in de Boek-o-drôme en aansluitend signeer ik van 16.00 tot 16.30 uur in de stand van Agora Books (306). Hoe gaaf is dat!

Mijn Vlaamse lezers weten waarschijnlijk wel dat de Boekenbeurs het walhalla is voor ieder die graag leest en nieuwe auteurs of boeken ontdekt. Als boekenliefhebber stond-ie op mijn bucketlist om te bezoeken. Dat dat als auteur zou zijn, had ik nooit durven dromen. Ik heb geen moment getwijfeld toen ik het verzoek ontving; daar wil ik bijzijn.

Gezinsbond & kinderwens

Het wordt namelijk voor mij ook de eerste keer dat ik op een podium met andere auteurs over dit onderwerp in gesprek ga. De Gezinsbond heeft Lisette Schuitemaker en Liesbeth Smit namelijk ook uitgenodigd. Samen gaan we het hebben over waar de druk vandaan komt om al dan niet kinderen te krijgen. We hebben het over de twijfel en de keuze. En gaan daarbij in gesprek met Tanja Nuelant. Zij is gezinspolitiek secretaris van de Gezinsbond.

Dit zijn de boeken van Lisette Schuitemaker en Liesbeth Smit. Herken je ze? Inderdaad je zag ze ook in het item met Twijfelmoeder bij RTL Boulevard.

Ongewenst kinderloos

Aansluitend aan ons gesprek komt ook Shanti Van Genechten op het podium. Zij vertelt over de druk op koppels die ongewenst kinderloos blijven. Over haar boek ‘Als je kinderwens onvervuld blijft’ heb ik recent dit artikel gepubliceerd. Ik denk dat we zo een mooie mix zijn. Waarbij zowel bewust kinderloos (of lezen jullie liever kindervrij), twijfel over kinderen en ongewenst kinderloosheid aan bod komen. Kinderen hebben of krijgen; het is geen onomstreden thema.

Signeersessie

Heb je mijn boek De twijfelmoeder nog niet, dan is dit natuurlijk ook een leuk moment om je exemplaar aan te schaffen. Na het gesprek staat er namelijk ook nog een signeersessie met Twijfelmoeder op de Boekenbeurs gepland. Je vindt me op de stand van Agora Books (306). Ik ben er van 16.00 tot 16.30 uur. Ik kan dan meteen een persoonlijke boodschap in jouw boek schrijven als je dat wil. En ik beantwoord natuurlijk ook graag je vragen.

Voor meer informatie over de beurs: https://www.boekenbeurs.be/.

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 29, 2019 /