Niet te missen accessoires voor school!

Niet te missen accessoires voor school! Eindelijk kunnen ze weer uit de kast gehaald worden nu onze kinderen (gedeeltelijk) weer naar school mogen. Daarnaast is het natuurlijk meteen een leuk cadeau idee om jouw zoon of dochter eventjes mee in het zonnetje zetten. Voor hen is deze coronacrisistijd net zo goed een uitdaging.

Praktisch cadeau

Zelf ben ik van de praktische cadeaus. Kortom: als je een accessoire voor school koopt, dan is het wel zo fijn dat je ‘m ook buiten schooltijd kunt gebruiken. Een leuke rugzak is wat mij betreft bij iedere leeftijd dan een schot in de roos. Mijn mannetje is inmiddels drie en vind het geweldig om een rugzak te dragen. Als-ie zelf mag kiezen wat er in gaat – standaard sowieso zijn knuffeltje beer – is het helemaal een feest. Inmiddels is hij wel toe aan een groter exemplaar, dus neem ik eens een kijkje bij Bagageonline.

Rugzak

Bagageonline heeft echt voor iedere leeftijd wel een geschikte tas. Zo vind ik de Mono Shark Grey uit de Fun Zone-serie van Pick & Pack écht geweldig. Deze rugzak heeft een inhoud van 6 liter (21 x 18 x 10 cm). Hierdoor kunnen alle kleine benodigdheden van onze peuter makkelijk mee. Dankzij het gewatteerde rugpaneel en de verstelbare schouderbanden is-ie ook heel comfortabel. De fleshouder vind ik ideaal, want dat voorkomt lekkages in de tas. En natuurlijk het adreslabel; onmisbaar voor kids, die niet altijd even alert op hun spulletjes zijn. Maar ook de Eastpak Orbit Mini Rugtassen blijven tijdloos. Zeker als je meerdere kinderen hebt, dan kun je hier een leuk model uit kiezen die zowel bij jongens als meiden past.

Geldtasje

Wat aan de andere kant ook een aanrader is – zeker bij de oudere kids – zijn geldtasjes of moneybelts. Helaas gaan veel schoolreizen dit jaar niet door. Maar op het moment dat jouw zoon en dochter op avontuur gaat, is zo’n tasje dat ze altijd bij zich kunnen dragen echt een uitkomst. Een rugzak slingeren pubers tenslotte al snel ergens neer terwijl je belangrijke gegevens altijd bij je wil houden. Merken als FjallRaven en Eastpak hebben echt stoere tasjes die je makkelijk over de schouder kunt dragen.

Voor mama…

Tja, als mama op zo’n leuke site aan het neuzen is naar leuke accessoires voor school, dan komt ze natuurlijk ook de leukste dingen voor zichzelf tegen. En zeg nu zelf: hebben wij ook geen cadeautje verdient in deze tijd dat we naast moeder,  ook nog werknemer/ondernemer, juf/opvangleidster en natuurlijk partner zijn. Nu de horeca weer langzaam open gaat, kijk ik er wel naar uit om weer eens buiten de deur te werken. Dan mag een mooie dames laptoptas natuurlijk niet ontbreken. De collectie van DSTRCT vind ik erg mooi en tegelijkertijd ook betaalbaar… Zal ik het doen?

Foto: Jongentje met rugzak van Shutterstock

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 20, 2020 /