Actueel
Zwemles en avondeten bij kinderopvang

Ik snap dat bedrijven in de kinderopvang steeds nieuwe ideeën moeten bedenken om ouders aan zich te binden, maar gaat het niet wat ver om zwemles en avondeten op de opvang aan te bieden? Waarom kies je voor kinderen als uiteindelijk weinig met je kroost doet?

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Okay, dit voorbeeld uit Enschede is misschien niet zo extreem als de kleuterinternaten in België, toch vind ik het persoonlijk ver gaan. Zelf zegt kinderopvangorganisatie Catalpa dat ze ouders ontlasten met een initiatief zoals zwemles. Wat vinden jullie?

Klik hier voor een reportage van RTV Oost.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Dees
    aug 15, 2017 (20:39)

    Zwemles tja als je precies werk op de doordeweekse dagen dat er zwemles is dan moet je al in het weekend. Alleen met kijklessen is het wel wat sneu.

    Avondeten als leidster nee niet heel handig en sommige maken er gebruik van terwijl ze gewoon optijd zijn. Ik moet zelf vaak tot half 7 werken dan nog naar huis ben ik 7 uur bij mijn kindje dan vind ik het toch heel fijn dat mijn dochter al gegeten heeft al dan wel zit ze bij de gastouder

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: