Zwemles en avondeten bij kinderopvang

Ik snap dat bedrijven in de kinderopvang steeds nieuwe ideeën moeten bedenken om ouders aan zich te binden, maar gaat het niet wat ver om zwemles en avondeten op de opvang aan te bieden? Waarom kies je voor kinderen als uiteindelijk weinig met je kroost doet?

Okay, dit voorbeeld uit Enschede is misschien niet zo extreem als de kleuterinternaten in België, toch vind ik het persoonlijk ver gaan. Zelf zegt kinderopvangorganisatie Catalpa dat ze ouders ontlasten met een initiatief zoals zwemles. Wat vinden jullie?

Klik hier voor een reportage van RTV Oost.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juni 11, 2013 /