Onderzocht
Kinderloze vrouwen sinds 1990 bijna verdubbeld

Het aantal kinderloze vrouwen is sinds 1990 bijna verdubbeld, zo lees ik op de website van De Telegraaf. Op de pagina Vrouw meldt deze krant dat onder de 45-jarige één op de vijf geen kinderen heeft. Als je kijkt naar vrouwen met een diploma op zak, loopt dit op naar 43%.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Kinderen krijgen in de zoektocht naar geluk? Misschien was dat vroeger zo, maar inmiddels hangt geluk vaak niet meer samen met het krijgen van kinderen. Dit blijkt uit een studie uitgevoerd door de onderzoekers van de Universiteit van York. Je kunt dus ook gewoon bewust kinderloos blijven, net als Cameron Diaz, Oprah Winfrey en Eva Mendes.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: