Onderzocht
Kinderwens? Na je 35e geen kinderen meer

Fertiliteitsarts Paul Flierman heeft in de uitzending van EenVandaag een statement gemaakt. Hij vindt dat vrouwen duidelijk gemaakt moet worden dat bij een kinderwens 35 jaar de maximale leeftijd is. Na je 35e halveert de vruchtbaarheid. Daar zijn we ons volgens de arts niet genoeg bewust van.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Hij noemt het geven van voorlichting in het voortgezet onderwijs belangrijk. Voor mijn gevoel komt dat echt nog iets te vroeg. Maar het is natuurlijk wel de makkelijkste plek; hier kun je het in de lessen nog makkelijk met iedereen bespreken. Hoe bereik je die groep als ze twintig vijfentwintig zijn.

Bekijk hier de uitzending.

sitestat

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: