Drie jaar getrouwd dan denken over kinderen; vijfde strubbelingen

Mijn lief en ik mogen dan pas een jaartje getrouwd zijn ons is al vele malen gevraagd wanneer er kindjes komen. Eigenlijk opmerkelijk, want uit Brits onderzoek blijkt dat de meeste stellen pas in het derde huwelijksjaar denken aan het starten van een gezin.

Dat derde jaar is het fijnste. Als de kindjes ondertussen komen, volgen ook de strubbelingen. Het vijfde jaar van het huwelijk is dan ook een stuk lastiger. Dit komt niet alleen door de komst van kinderen, maar ook door vermoeidheid, werkdruk en financiële problemen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 28, 2013 /