Actueel
Drie jaar getrouwd dan denken over kinderen; vijfde strubbelingen

Mijn lief en ik mogen dan pas een jaartje getrouwd zijn ons is al vele malen gevraagd wanneer er kindjes komen. Eigenlijk opmerkelijk, want uit Brits onderzoek blijkt dat de meeste stellen pas in het derde huwelijksjaar denken aan het starten van een gezin.

Dat derde jaar is het fijnste. Als de kindjes ondertussen komen, volgen ook de strubbelingen. Het vijfde jaar van het huwelijk is dan ook een stuk lastiger. Dit komt niet alleen door de komst van kinderen, maar ook door vermoeidheid, werkdruk en financiële problemen.

Zwangerschapskleding
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en verwacht in maart 2017 ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: