Actueel
Kinderbijslag en kindgebonden budget niet geïndexeerd

Wat betekenen de gelekte cijfers voor gezinnen met kinderen? Kinderbijslag en het kindgebonden budget worden niet geïndexeerd. Dit betekent dat deze subsidies voor gezinnen met kinderen niet meegroeien met de inflatie.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Dat de kinderbijslag voor kinderen vanaf zes jaar gelijkgetrokken wordt met die van jongere kinderen, was eerder al bekendgemaakt.

Klik hier voor een overzichtje.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: