Kinderbijslag en kindgebonden budget niet geïndexeerd

Wat betekenen de gelekte cijfers voor gezinnen met kinderen? Kinderbijslag en het kindgebonden budget worden niet geïndexeerd. Dit betekent dat deze subsidies voor gezinnen met kinderen niet meegroeien met de inflatie.

Dat de kinderbijslag voor kinderen vanaf zes jaar gelijkgetrokken wordt met die van jongere kinderen, was eerder al bekendgemaakt.

Klik hier voor een overzichtje.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 16, 2013 /