Moeder Kate Middleton informeerde naar kinderwens prins William

De moeder van Kate Middleton heeft geïnformeerd naar de kinderwens van prins William. Toen Kate en William al zes jaar samen waren, vond Carole Middleton het tijd voor een goed gesprek over de toekomst. Mijn schoonmoeder is dus niet de enige die dit deed.

Carole maakte zich zorgen, omdat er nog steeds geen huwelijksplannen waren. William stelde zijn schoonmoeder gerust en vertelde haar dat hij met Kate wilde trouwen en dat ze hoopten op kinderen. Ook beloofde hij dat Carole en haar man betrokken zouden zijn bij de voorbereiding van het huwelijk en bij de opvoeding van toekomstige kinderen.

De prins heeft woord gehouden. Ze zijn getrouwd. En na de geboorte van baby George hebben ze zelfs een tijdje bij de Middletons gelogeerd. Dit staat te lezen in een nieuw boek, geschreven door een journalist van Mail on Sunday.

Het staat allemaal in dit boek:

[bol_product_links block_id=”bol_524da70d55759_selected-products” products=”9200000014347195,9200000020111968″ name=”kate” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″]


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

september 2, 2013 /