Actueel
Moeder Kate Middleton informeerde naar kinderwens prins William

De moeder van Kate Middleton heeft geïnformeerd naar de kinderwens van prins William. Toen Kate en William al zes jaar samen waren, vond Carole Middleton het tijd voor een goed gesprek over de toekomst. Mijn schoonmoeder is dus niet de enige die dit deed.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Carole maakte zich zorgen, omdat er nog steeds geen huwelijksplannen waren. William stelde zijn schoonmoeder gerust en vertelde haar dat hij met Kate wilde trouwen en dat ze hoopten op kinderen. Ook beloofde hij dat Carole en haar man betrokken zouden zijn bij de voorbereiding van het huwelijk en bij de opvoeding van toekomstige kinderen.

De prins heeft woord gehouden. Ze zijn getrouwd. En na de geboorte van baby George hebben ze zelfs een tijdje bij de Middletons gelogeerd. Dit staat te lezen in een nieuw boek, geschreven door een journalist van Mail on Sunday.

Het staat allemaal in dit boek:

[bol_product_links block_id=”bol_524da70d55759_selected-products” products=”9200000014347195,9200000020111968″ name=”kate” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″]

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Prins William moest Kate Middleton ten huwelijk vragen | Trouwen
    okt 05, 2013 (19:18)

    […] Ook over kinderen had hij het met zijn schoonmoeder, klik hier om er meer over te lezen. […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: