Redactie
Vijf meest gelezen berichten van afgelopen jaar

De vaste bezoekers hebben waarschijnlijk geen bericht gemist, maar ik wil bij deze toch de meest gelezen berichten van het afgelopen jaar met jullie delen. Niet alleen met bekende vrouwen, maar ook met het aangrijpende verhaal van Sabine.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Top 5 berichten
Daphne Bunskoek wil geen kinderen
Selfies zijn ook populair bij zwangere vrouwen
Ik zwierf een half jaar met mijn dochter door Nederland
Lieke van Lexmond zwanger van Bas van Veggel
Lieke van Lexmond kinderen krijgen niet vanzelfsprekend

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: