Vijf meest gelezen berichten van afgelopen jaar

De vaste bezoekers hebben waarschijnlijk geen bericht gemist, maar ik wil bij deze toch de meest gelezen berichten van het afgelopen jaar met jullie delen. Niet alleen met bekende vrouwen, maar ook met het aangrijpende verhaal van Sabine.

Top 5 berichten
Daphne Bunskoek wil geen kinderen
Selfies zijn ook populair bij zwangere vrouwen
Ik zwierf een half jaar met mijn dochter door Nederland
Lieke van Lexmond zwanger van Bas van Veggel
Lieke van Lexmond kinderen krijgen niet vanzelfsprekend


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

mei 26, 2014 /