Actueel
Nijmeegse Vierdaagse als moeder langs de kant

De knoop is doorgehakt: dit jaar zal ik de Nijmeegse Vierdaagse niet lopen… niet omdat ik niet door de loting ben gekomen, maar omdat ik hem als moeder langs de kant ga bekijken. Een lastige keuze? Best wel, maar uiteindelijk heeft de natuur een handje geholpen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Zoals de vaste lezers van TwijfelMoeder wel weten, ben ik namelijk op 28 maart bevallen. Ondanks dat het heel snel ging en ik geen noemenswaardige ingrepen heb gehad om de bevalling mogelijk te maken, merk ik dat het niet niets is voor je lichaam. Trekt mijn lijf het dan wel om over een paar maandjes dagelijks 40 kilometer te wandelen. Geen idee…

En op een paar dagen – 31 maart kon ik me voor het laatst inschrijven – durf ik ook niet te zeggen hoe ik ga herstellen. En als het niet fysiek is, speelt natuurlijk ook het mentale deel een rol. Kan ik mijn zoontje wel zolang missen? Heb ik wel de motivatie om toch ietsje te trainen. Ja natuurlijk kijk ik uit naar de eindeloze wandelingen met de kinderwagen als een trotse moeder. Maar lange tochten… mwah.

Tja en dan is 64 euro toch een flink bedrag om de gok voor te nemen. Okay, moet ik natuurlijk niet allemaal uit gaan geven aan items van de shoppinglist voor onze baby.

Voor de wandelaars die dit bericht lezen: veel succes! Ik sta jullie in Cuijk aan te moedigen met mijn zoontje!

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
3 comments
 • Virus heeft mij in zijn macht…
  jul 15, 2017 (12:30)

  […] sta ik dit jaar aan de zijlijn. dit jaar aan de zijlijn. Natuurlijk is dat helemaal niet gek als je 3,5 maand geleden moeder bent geworden. Ik dacht dat ik […]

 • Frank
  apr 11, 2017 (08:55)

  Knap om de beslissing te nemen! Je gezondheid en je zoon is veel belangrijker. En volgens mij is er volgend jaar weer een 4daagse ??

 • Cynthia
  apr 10, 2017 (16:21)

  Groot gelijk hoor. Het zekere voor het onzekere. Bovendien zit je nu volop in de fase van niet gescheiden willen worden van je zoontje. Volgend jaar misschien beter. Het lijkt mij ook leuk om eens te doen. ?

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: