Nijmeegse Vierdaagse als moeder langs de kant

De knoop is doorgehakt: dit jaar zal ik de Nijmeegse Vierdaagse niet lopen… niet omdat ik niet door de loting ben gekomen, maar omdat ik hem als moeder langs de kant ga bekijken. Een lastige keuze? Best wel, maar uiteindelijk heeft de natuur een handje geholpen.

Zoals de vaste lezers van TwijfelMoeder wel weten, ben ik namelijk op 28 maart bevallen. Ondanks dat het heel snel ging en ik geen noemenswaardige ingrepen heb gehad om de bevalling mogelijk te maken, merk ik dat het niet niets is voor je lichaam. Trekt mijn lijf het dan wel om over een paar maandjes dagelijks 40 kilometer te wandelen. Geen idee…

En op een paar dagen – 31 maart kon ik me voor het laatst inschrijven – durf ik ook niet te zeggen hoe ik ga herstellen. En als het niet fysiek is, speelt natuurlijk ook het mentale deel een rol. Kan ik mijn zoontje wel zolang missen? Heb ik wel de motivatie om toch ietsje te trainen. Ja natuurlijk kijk ik uit naar de eindeloze wandelingen met de kinderwagen als een trotse moeder. Maar lange tochten… mwah.

Tja en dan is 64 euro toch een flink bedrag om de gok voor te nemen. Okay, moet ik natuurlijk niet allemaal uit gaan geven aan items van de shoppinglist voor onze baby.

Voor de wandelaars die dit bericht lezen: veel succes! Ik sta jullie in Cuijk aan te moedigen met mijn zoontje!

Twijfel jij over je kinderwens?

april 7, 2017 /