Baby (0 - 1)
Maandbox Pampers vandaag bij Wehkamp met 50% korting

UPDATE 16/05: NU 40% korting op Pampers Premium Protection en Pampers Baby-Dry Pants

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Misschien heb je mijn artikel gelezen over voordelig Pampers-shoppen. En daar heb ik nu een leuke aanvulling op. Eentje die alleen vandaag geldt. Wehkamp heeft namelijk een geweldige actie. Als je vandaag je bestelling plaatst, krijg je maar liefst 50% korting op de gehele Premium Protection-lijn. En, omdat maandboxen altijd al voordeliger zijn geprijsd, zijn daarmee de luiers nog voordeliger dan als je een 50% actie in de drogisterij of supermarkt hebt.

Wat dat betreft, is voordelig luiers shoppen soms ook een gelukje hebben. Ik heb vorige week namelijk al flink ingeslagen bij AH. Dus deze actie moet ik aan mij voorbij laten gaan. En omdat ik me kan voorstellen dat je niet iedere dag Wehkamp bezoekt en al helemaal niet op Moederdag (of je moet van je partner wat uit mogen zoeken: een idee heren, haha), dacht ik: dat deel ik hier meteen eventjes.

* In het artikel zijn affiliate-linkjes opgenomen. Als je een bestelling doet dan ontvangt TwijfelMoeder een klein percentage. Daarmee ontwikkel ik de site verder door, zodat je hier kunt blijven genieten. Daarom wil ik je bij deze alvast ontzettend bedanken mocht je luiers bestellen. *

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: