Maandbox Pampers met 66% korting

Maandbox Pampers tot wel 66% korting bij Bol.com. Deze aanbieding geldt voor de luierbroekjes in Maat 4, maar ook andere maten gaan voor meer dan 50% korting weg. En dat is echt heel scherp! Check dus even de prijs van jouw favoriete luier.

Eén kanttekening: je hebt de bestelde luiers pas over ruim een week in huis. Maar voor voorraad maakt dat natuurlijk niets uit.

Misschien heb je mijn artikel gelezen over voordelig Pampers-shoppen. En daar heb ik nu dus weer een leuke aanvulling op. Ik probeer het zo goed mogelijk voor jullie in de gaten te houden én deze keer wees mijn man me er zelfs op. Ik heb bij Bol.com laatst al flink ingekocht toen ze voor 50% korting waren. Gelukkig heb ik er nog steeds veel over, want dat wil zeggen dat onze kleine man steeds vaker op het potje gaat. (Een zindelijk kind is tenslotte nóg goedkoper dan al die luiers – hoe voordelig je ze ook inkoopt).

Bij Bol.com viel me trouwens ook op dat de billendoekjes van Pampers ook met 63% korting verkrijgbaar zijn. Die zijn trouwens écht mijn favoriet. Je leest over deze billendoekjes meer in de uitgebreide billendoekjes test die ik eerder al deed voor Twijfelmoeder.

* In het artikel zijn affiliate-linkjes opgenomen. Als je een bestelling doet dan ontvangt TwijfelMoeder een klein percentage. Daarmee ontwikkel ik de site verder door, zodat je hier kunt blijven genieten. Daarom wil ik je bij deze alvast ontzettend bedanken mocht je luiers bestellen. *

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 14, 2017 /