Maandbox Pampers met 50% korting

Maandbox Pampers tot wel 50% korting bij zowel Bol.com als Wehkamp. Heb gezien dat het voor verschillende soorten telt, dus het loont ook de moeite om bij beide even te vergelijken wat de prijs van jouw favoriete luier is.

Misschien heb je mijn artikel gelezen over voordelig Pampers-shoppen. En daar heb ik nu dus weer een leuke aanvulling op. Ik probeer het zo goed mogelijk voor jullie in de gaten te houden én deze keer wees mijn man me er zelfs op. Ik heb bij Bol.com laatst al flink ingekocht (drie maandboxen, waarvan ik aan de andere kant ook hoop dat ik ze niet allemaal nodig heb, want we zijn onze kleine man bewuster van het potje aan het maken. Een zindelijk kind is tenslotte nóg goedkoper dan al die luiers – hoe voordelig je ze ook inkoopt).

Bij Bol.com viel me trouwens ook op dat de billendoekjes van Pampers ook met 50% korting verkrijgbaar zijn. Die zijn trouwens écht mijn favoriet. Je leest over deze billendoekjes meer in de uitgebreide billendoekjes test die ik eerder al deed voor Twijfelmoeder.

* In het artikel zijn affiliate-linkjes opgenomen. Als je een bestelling doet dan ontvangt TwijfelMoeder een klein percentage. Daarmee ontwikkel ik de site verder door, zodat je hier kunt blijven genieten. Daarom wil ik je bij deze alvast ontzettend bedanken mocht je luiers bestellen. *

Twijfel jij over je kinderwens? Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens. Voor moeders is er een speciale groep.

mei 14, 2017 /