Zoektocht naar outfit voor eerste verjaardag

Zoektocht naar een outfit voor de eerste verjaardag van onze jongen is begonnen. Eind maart wordt hij natuurlijk alweer één en op je verjaardag hoor je te shinen. Hij mag van zijn neefjes de leukste outfits krijgen, die makkelijk nog een tweede (of derde) ronde meekunnen. Op je verjaardag draag je natuurlijk wel iets nieuws. Tijd om dus eens te starten met rondkijken. Geen straf nu, want het is natuurlijk ook nog eens sale

De kleine man groeit zo snel, dat hij in zijn eerste jaar vooral tweedehands kleertjes heeft gedragen en wat grappige dingetjes, die ik bijvoorbeeld bij de Lidl of Zeeman voorbij zag komen. Nu hij iets langer in één maat kan (hij heeft al 80-86), mag ik van mezelf voor zijn verjaardag ook eens bij merken snuffelen. Laat ik beginnen bij één van mijn persoonlijke favorieten: Esprit. De kwaliteit van de kleding van dit merk vind ik altijd top. Ik shop trouwens lekker online. Hoef ik niet moeilijk te doen met de kinderwagen en zo. En ik kan ook nog eens meteen zien wat het kost in de sale. Ach, en het hoeft geen uitverkoopje te zijn. Natuurlijk ga ik ook door de nieuwste collecties neuzen.

Qua weer vind ik het lastig shoppen op dit moment hoor. De ene keer is het warm voor de tijd van het jaar. Dan vriest het weer hartstikke hard. En tja, hoe koud is het nu daadwerkelijk binnen? Moet je dan wel een dikke trui aan als je – net als onze baby – volop in de weer bent. En dan heb ik het echt over vliegensvlug kruipen en overal tegen aan klauteren. Je ziet z’n wangetjes al rood worden van de inspanning. Kortom daar moeten we bij de zoektocht ook nog rekening mee houden. Ik heb gelukkig een paar tijdloze bodywarmers, zodat een longsleeve ook op koudere dagen kan.

De uitverkoop van de jongenskleertjes staat over het algemeen in het teken van skaten. Nu zijn wij allebei geen skaters, dus die vallen voor mij af. (Ben je dat wel: meteen naar de shop gaan, want er gelden leuke kortingen). Maar gelukkig blijft er dan nog voldoende over. Ik zet een paar van mijn favorieten op een rijtje:

Wat dacht je van dit geruite overhemd, met deze jeans met elastische band? Of zal ik die broek combineren met de vrolijke longsleeve met print?

Of deze chino met verstelbare band in combinatie met deze zachte trui met print? Of ga ik dan toch voor de zachte blauwe trui met print?

Al heb ik in de voorjaarscollectie ook leuke dingen gespot. Hieronder mijn favorieten. De sweatbroek van 100% katoen met de zakken aan de voorkant heeft wat stoers en ziet er ontzettend comfortabel uit. Heerlijk dus om in rond te ravotten. De katoenen haaientrui heeft net dat grappige waar ik in de kleertjes voor onze man wel naar op zoek ben. En die romper met wikkeleffect is gewoon ontzettend handig; en de tekst is natuurlijk top! Onze man wordt niet graag aan- en uitgekleed; ik vind dat met deze rompers makkelijker gaan, omdat je dan niets over hun hoofdje moet trekken.

Foto eerste verjaardag: Shutterstock.

Twijfel jij over je kinderwens?

maart 8, 2018 /