BN’ers adviseren ouder die spijt heeft

BN’ers adviseren in het nieuwe programma Celebrity Call Centre anonieme bellers die met een persoonlijk dilemma zitten of even hun hart willen luchten. Zo belt er een ouder met de boodschap ‘Ik heb twee kinderen, maar eigenlijk had ik ze liever niet gehad’. Ik ben er benieuwd naar het advies… Lijkt me best lastig om te reageren op een ouder met spijt. Het programma is vanaf zondag 30 juni wekelijks om 21.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO3.

Maar je moet ook denken aan vragen als ‘Mijn vriendin houdt meer van haar telefoon dan van mij’ (het zal de mijne toch niet zijn?), ‘Ik ben een alleenstaande moeder van vijf autistische kinderen en trek het niet meer’, ‘Ik durf niet naar de wc te gaan tijdens een one night stand’. Dertig bekende Nederlanders bieden hun luisterend oor aan.

Celebrity Call Centre

Een brandende vraag, een kleine ergernis of een persoonlijk dilemma, alles is bespreekbaar in Celebrity Call Centre. Er ontstaan grappige, openhartige en soms ook emotionele gesprekken over alledaagse onderwerpen, familieperikelen, geloof en seksualiteit. De BN’ers reageren vanuit hun eigen persoonlijke ervaringen en gaan tussen de telefoontjes door met elkaar in gesprek over de onderwerpen die voorbij komen. Naast de bovenstaande onderwerpen zijn dat vragen als ‘Zal ik een maagverkleining laten doen of niet?’, ‘Ik ben jong en eenzaam. Hoe maak ik vrienden?’, ‘Ik erger mij aan de buurman die mijn heg continu snoeit. Wat doe ik hiertegen?’ en ‘Mijn vriend wil SM, ik niet. Wat nu?’.

BN’ers

De bekende Nederlanders die in Celebrity Call Centre zitten zijn: Bram Krikke, Lange Frans, Juultje Tieleman, Britt Scholte, Jörgen Raymann, Jessie Jazz Vuijk, Ellie Lust, Evi Hanssen, Everon Jackson Hooi, Filemon Wesselink, Ryanne van Dorst, Dennis Weening, Carry Slee, Rutger Vink, Thomas van Grinsven, Javier Guzman, Henny Huisman, Toprak Yalçiner, Herman Brusselmans, Dirk Zeelenberg, Jurre Geluk, Catherine Keyl, Peter R. de Vries, Zarayda Groenhart, Jet van Nieuwkerk, Tess Milne, Sahil Amar Aïssa, Bobbi Eden en Louisa Janssen.

Celebrity Call Centre is vanaf zondag 30 juni wekelijks om 21.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO3.

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 24, 2019 /