High Tea cadeaubon voor moederdag

High Tea voor moederdag cadeau geven? Nu?! Ja, juist nu de horeca door het coronavirus gesloten is én we onze sociale contacten moeten beperken, is dit het perfecte cadeau voor moederdag op zondag 10 mei. Daar maak je niet alleen je moeder, maar ook de horeca blij mee!

High Tea cadeaubon

Waarschijnlijk heb je net als ik je moeder of oma al een hele tijd niet gezien. Dan is er toch geen beter excuus dan meteen na de coronacrisis met zijn tweetjes te gaan genieten van een High Tea? Nu snap ik dat je niet zomaar een cadeaubon durft te kopen bij één bepaalde horecagelegenheid, omdat je bang bent dat ze door Corona failliet gaan. Een alternatief is dan de High Tea cadeaubon van HighTea.nl. Die kun je tot twee jaar na aankoop namelijk inwisselen bij een van de vele locaties door het hele land. Dat kan in meer dan zestig steden, waarbij je in sommige plaatsen zelfs keuze hebt uit meerdere horecagelegenheden. Je hebt bonnen van 20, 40, 50 en 75,- euro.

Corona spelbreker

Ik heb mijn moeder inmiddels al sinds begin maart niet meer gezien… Wat dat betreft houden we ons strikt aan de regels die de overheid ons oplegt. Daarnaast is het praktisch ook gewoon erg lastig. Ze wonen namelijk in Zeeuws-Vlaanderen en de grens tussen Nederland en België is afgesloten voor niet-essentieel verkeer. We kunnen door de Westerscheldetunnel rijden, maar dan zijn we meer dan een half uur langer onderweg. Kortom: wij wachten gewoon tot een bezoekje weer mag.

Niet met lege handen

Herken jij mijn situatie? Kun jij ook niet naar je moeder toe, omdat ze bijvoorbeeld tot de risicogroep hoort. Of zit je misschien zelf nog vast in het buitenland? Toch hoeft je moeder deze moederdag – op zondag 10 mei 2020 – niet met lege handen te staan. Je kunt de High Tea bon namelijk gewoon laten toesturen. Zo verras je je moeder of oma zelfs op afstand. Wil je haar reactie zien, dan kun je natuurlijk afspreken dat jullie op Moederdag Facetimen én ze dan pas het cadeautje mag openmaken..

Chocoladebox

Het grote genieten voor moeders kan beginnen vanaf ontvangst van de High Tea Cadeaubon. Je krijgt als actie voor Moederdag namelijk een gratis Milka chocoladebox cadeau bij jouw fysieke cadeaubon bestelling. Zo kan ze alvast genieten van de chocolaatjes en komt jullie gezamenlijke uitje steeds sneller dichterbij.

Twijfel jij over je kinderwens?

april 25, 2020 /