Samenwerken met TwijfelMoeder

Samenwerken met TwijfelMoeder.nl is altijd mogelijk. Of het nu gaat om de aanvraag voor een review, leveren van een gastblog, het plaatsen van een advertorial of een (uitgebreide) advertentiecampagne – in overleg is er veel mogelijk. Eén ding vind ik daarbij belangrijk: het moet mijn doelgroep aanspreken. Mijn lezers weten dat ook en vinden dat geen bezwaar. Of – zoals ik eerder in een blog schreef –  ‘vind je het niets, dan vind ik het ook niet erg dat je zo’n post aan je voorbij laat gaan. Niet alles wat ik schrijf kan een schot in de roos zijn’.

Over TwijfelMoeder

TwijfelMoeder is dé plek voor ambitieuze (aanstaande) moeders en dames die twijfelen of carrière en kids eigenlijk wel te combineren zijn. Ik ben dit blog gestart in 2013 met mijn persoonlijke verhaal. Ik wist niet of ik kinderen wilde. Mijn man was er van overtuigd dat hij dat wel wilde. Iedereen had daarover een mening. Een pittige tijd, die ik op mijn blog uitvoerig heb beschreven. Mijn openhartigheid over dit onderwerp is ook de reden dat HarperCollins Holland mij benaderd heeft om het boek De Twijfelmoeder te schrijven. Sinds maart 2019 is mijn boek verkrijgbaar in Nederland en België.

Zelf ben ik in maart 2017 moeder geworden van een jongetje. En weer zijn er de twijfels en opmerkingen; dit keer over de opvoeding, combinatie met carrière en ga zo maar door… Daarom ben ik blijven bloggen. Ik schrijf over de dingen waar ik tegenaan loop, maar ook over zaken die mij interesseren. Daardoor is TwijfelMoeder dus geen typische mamablog. Nee, ik het zelf meer als een taboedoorbrekend platform waar ruimte is voor ieders verhaal. Gemiddeld behalen we 10.000 unieke bezoekers per maand en dat stijgt snel.

Review

Op TwijfelMoeder schrijf ik in met name de rubriek Gezin over van allerhande zaken die ik gespot heb. Ik gebruik hiervoor de input van persberichten, maar doe dit natuurlijk nog liever op basis van een persoonlijke review. Als je het product in handen hebt of een dienst mag ervaren, dan kun je pas echt goed onder woorden brengen waarom het zo’n aanrader is. Ik tip dan ook alleen zaken waar ik achter sta. En zal dit altijd beschrijven op een wijze die bij mij en mijn lezers past.

Heb je een nieuw product of dienst gelanceerd en denk je dat het bij mijn lezers past, dan mag je dit altijd vrijblijvend toesturen. Adres: TwijfelMoeder.nl t.a.v. Patricia de Ryck, Spoorstraat 55D, 5831 CJ Boxmeer. Persberichten kunnen gestuurd worden naar blog@patriciaderyck.nl.

Gastblog

Met mijn blogs over mijn getwijfel, doorbrak ik een taboe. Maar er zijn natuurlijk meer onderwerpen wat betreft het ouderschap en de combinatie carrière en kids die nog wel eens extra belicht mogen worden. Daarom krijgt ieder de kans om een gastblog te schrijven voor TwijfelMoeder.nl. Laten we samenwerken. Klik hier en ontdek alles over de Lezerspost-rubriek. Denk je juist aan en andere vorm van samenwerking op dit vlak, stuur mij dan een mailtje op info@twijfelmoeder.nl.

Advertorial én meer…

Wil je samenwerken met Twijfelmoeder? Een advertorial bestellen? Een campagne uitzetten bij meerdere bloggers? Via LinkPizza is het allemaal mogelijk. Klik hier om rechtstreeks naar mijn Mediakit op LinkPizza te gaan en krijg meteen een idee bij de tarieven.


Bol AlgemeenBol Algemeen