Zen voor een prikkie; me-time met Kruidvat

Me-time – daar kun je als moeder zo ontzettend aan toe zijn, weet ik inmiddels uit ervaring. Als het even tegenzit en ik mijn hoofd leeg wil maken, dan vind ik het heerlijk om de ellende letterlijk van me af te spoelen. In het assortiment van Kruidvat heb ik nu een aantal producten ontdekt die hier uitermate geschikt voor zijn.

Met de Sweet Orange Balance Bath Oil (€ 2,99) uit de Moments of Me-lijn duik ik even in een andere wereld. Lijkt het als je aan het flesje ruikt qua geur een beetje op oranje ranja; in bad laten de aromatische geuren en essentiële oliën je meteen intens genieten – de geur is precies goed. Waarom sinaasappel geur zo geschikt is? Nou, die maakt je rustig en zorgt dat lichaam en geest weer in balans komen. Tijdens de pufcursus gaf Sabine dat ook als tip mee; zorg voor wat sinaasappelaroma in de kamer en je zult je een stuk relaxter vinden. Mooie van deze bad olie? Hij verzorgt meteen je huid. Die voelt na het badderen dus ook heerlijk aan.

Niets fijners als een shampoo en conditioner deze geur aanvullen in de badkamer. Tropical (€ 0,99) doet dit met zijn frisse perzik- en citrusgeur. Deze shampoo met toegevoegde pro-vitamine B5 laat het haar stralen. Sinds jaar en dag ben ik dol op shampoos met perzikgeur – geen idee hoe dat komt trouwens – en deze combinatie pakt ook fijn uit. Citrus doet het ook altijd goed bij mij, zoals je hier kon lezen.

Wil je nu in tropische sferen blijven, dan is de Body Butter Coconut & Shea Boter ( € 2,49) een perfecte aanvulling. Zeker als je ’s avonds voor het relaxbad hebt gekozen en ’s ochtends je huid toch lekker wil verzorgen. Je huid voelt na gebruik zacht en soepel aan en je hebt een vleugje kokos om je heen. Klinkt misschien vettig zo’n botertje voor je lijf, maar uit ervaring kan ik vertellen dat dit product snel intrekt en niet vet aanvoelt.

Een heel ander product dat ook in de badkamer thuishoort is de Sunflower & Olive Oil Sensitive Shower Gel (€ 2,49). Die zorgt misschien niet zo zeer voor rust in je hoofd, maar wel voor je lijf. Deze douchegel uit de Pure & Nature-lijn is namelijk gemaakt uit biologische ingrediënten. De bio-zonnebloemolie en bio-olijfolie zorgen voor een milde reiniging, waarbij de huid niet uitdraagt. Er zit geen parfum in, waardoor je niet wordt verrast door een geursensatie, maar dat vind ik ook niet zo belangrijk als ik ’s ochtends onder de douche spring.

Voor de prijs van de producten hoef je het in ieder geval niet te laten om van je eigen badkamer een plekje te maken waar je helemaal zen kunt worden. Ik kan er in ieder geval weer helemaal tegen aan.

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 16, 2017 /