Actueel
#WaveOfLight – slechte timing van Harry en Meghan

#WaveOfLight – die # zal vandaag veelvuldig op social media te zien zijn. Het is namelijk vandaag de dag dat we extra aandacht geven aan al die sterrenkindjes. De dag dat ouders en hun naasten stil staan bij hun stil geboren kindje of een kindje dat vlak na de geboorte is overleden. Moet je op die dag dan net je zwangerschap aankondigen…

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Natuurlijk weten we niet wat er zich achter de paleisdeuren allemaal afspeelt. Misschien is het voor de aanstaande ouders juist een bewuste keuze om het vandaag bekend te maken. Omdat ze zelf eerder te maken hebben gehad met een verlies. Aan de andere kant? Moet er bij de aankondiging dan niets extra’s over naar buiten worden gebracht. Ik ben benieuwd of hier verder nog een verklaring over komt. Overal ter wereld reageren namelijk mensen op de aankondiging en de beroerde timing daarvan.

In het kader van #WaveOfLight en de Pregnancy and Infant Loss Awarenessday worden vandaag om 19.00 uur wereldwijd kaarsjes aangestoken voor a die kleine sterretjes die ons ontnomen zijn. Iedereen die een engeltje mist, wil ik hierbij dan ook veel sterkte wensen. Mogelijk heb je hier ook nog iets aan.

#waveoflight foto Shutterstock

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: