Actueel
Zus Penelope Cruz kiest uit angst voor spermadonor

De zus van Penelope Cruz heeft uit angst voor een spermadonor gekozen. In januari onthulde ze dat ze zwanger is geworden met behulp van kunstmatige inseminatie. Dit deed ze omdat ze bang was dat ze ‘te oud zou zijn tegen de tijd dat ze een perfecte partner zou vinden’.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Persoonlijk twijfel ik niet aan mijn partner, maar ik kan me voorstellen dat je deze keuze wel gaat afwegen als je al een tijdje alleen bent en een kinderwens hebt. Al weet ik niet of ik dan voor een anonieme donor zou kiezen. Dan weet je kind later nooit wie zijn/haar vader is. Dat zorgt later denk ik voor veel verwarrende situaties.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
 • Suzanne
  jun 07, 2013 (13:28)

  Als oprichter van http://www.alleenmaarzwanger.nl (inmiddels in handen van andere partij) heb ik meer dan duizend verhalen gelezen van vrouwen die tijdens hun zwangerschap hun partner zagen vertrekken. Hartverscheurend, de angst, pijn, verwarring die dan kan ontstaan bij de aanstaande moeder en nog vele jaren erna bij de kinderen. Ik heb van heel wat van deze vrouwen de verzuchting gehoord ‘was ik maar zwanger geworden van een anonieme donor’…

  • twijfelmoeder
   jun 07, 2013 (13:30)

   Goed dat je de andere kant ook laat horen. Wat verschrikkelijk.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: