Zus Penelope Cruz kiest uit angst voor spermadonor

De zus van Penelope Cruz heeft uit angst voor een spermadonor gekozen. In januari onthulde ze dat ze zwanger is geworden met behulp van kunstmatige inseminatie. Dit deed ze omdat ze bang was dat ze ‘te oud zou zijn tegen de tijd dat ze een perfecte partner zou vinden’.

Persoonlijk twijfel ik niet aan mijn partner, maar ik kan me voorstellen dat je deze keuze wel gaat afwegen als je al een tijdje alleen bent en een kinderwens hebt. Al weet ik niet of ik dan voor een anonieme donor zou kiezen. Dan weet je kind later nooit wie zijn/haar vader is. Dat zorgt later denk ik voor veel verwarrende situaties.

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

juni 7, 2013 /