Vijf meest gelezen columns van TwijfelMoeder

Het afgelopen jaar heb ik mijn gevoelens met jullie gedeeld via mijn persoonlijke column. Een onderdeel waar velen van jullie steeds weer voor terugkeren. Uit nieuwsgierigheid, of juist vanwege de herkenbaarheid. Vandaar dat ik de top vijf van het eerste jaar voor jullie op een rijtje heb gezet. Nieuw hier? Dan heb je nog een hoop in te halen.

Top 5 columns
Rammelende eierstokken… Hoe herken je die?
Moederdag… ik denk ook aan jullie
Geen kinderen? Beëindig je relatie!
Jij kunt tenminste twijfelen. Ik kan geen kinderen krijgen
Kinderen? Ik zou er niet aan beginnen!


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

mei 26, 2014 /