Vijf meest gelezen columns van TwijfelMoeder

Het afgelopen jaar heb ik mijn gevoelens met jullie gedeeld via mijn persoonlijke column. Een onderdeel waar velen van jullie steeds weer voor terugkeren. Uit nieuwsgierigheid, of juist vanwege de herkenbaarheid. Vandaar dat ik de top vijf van het eerste jaar voor jullie op een rijtje heb gezet. Nieuw hier? Dan heb je nog een hoop in te halen.

Top 5 columns
Rammelende eierstokken… Hoe herken je die?
Moederdag… ik denk ook aan jullie
Geen kinderen? Beëindig je relatie!
Jij kunt tenminste twijfelen. Ik kan geen kinderen krijgen
Kinderen? Ik zou er niet aan beginnen!

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

mei 26, 2014 /