Redactie
Vijf meest gelezen columns van TwijfelMoeder

Het afgelopen jaar heb ik mijn gevoelens met jullie gedeeld via mijn persoonlijke column. Een onderdeel waar velen van jullie steeds weer voor terugkeren. Uit nieuwsgierigheid, of juist vanwege de herkenbaarheid. Vandaar dat ik de top vijf van het eerste jaar voor jullie op een rijtje heb gezet. Nieuw hier? Dan heb je nog een hoop in te halen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Top 5 columns
Rammelende eierstokken… Hoe herken je die?
Moederdag… ik denk ook aan jullie
Geen kinderen? Beëindig je relatie!
Jij kunt tenminste twijfelen. Ik kan geen kinderen krijgen
Kinderen? Ik zou er niet aan beginnen!

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Patricia de Ryck
    mei 26, 2014 (20:14)

    Mijn vijf meest gelezen columns van dit jaar.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: