Twijfelmoeder.nl bestaat zes jaar!

Twijfelmoeder.nl bestaat zes jaar! Wat begon als blog om mijn frustraties van me af te schrijven, omdat ieder zich leek te bemoeien met mijn ontbrekende kinderwens. Daar is Twijfelmoeder nu uitgegroeid tot een platform met meer dan duizend artikelen op de site, een actieve Facebook-groep en zelfs een boek!

Wie is Twijfelmoeder? Ik (Patricia de Ryck) ben nog steeds het gezicht van Twijfelmoeder.nl, maar heb de knoop na drie, vier flink twijfelen – mede dankzij de site – wel door kunnen hakken. In 2017 ben ik moeder geworden. En hoe leuk ons mannetje ook is; ik ben alles behalve een roze wolk moeder.

Twijfelmoeder nu

Ook hier schrijf ik eerlijke blogberichten over. Juist, omdat ik merk dat het lastig is om een keuze te maken als iedereen blijft praten in clichés als ‘er is niets mooiers dan een kindje van jezelf’. Die clichés en vooroordelen probeer ik hier zoveel mogelijk te vermijden. Het is zoals ik op mijn boekpresentatie al zij: er is geen goed of fout als het gaat om je (ontbrekende) kinderwens.

De meest in het oog springende verandering in die zes jaar is wel de nieuwe lay-out, die sinds midden maart online staat. Daardoor kun je eenvoudiger door de site navigeren en kun je de artikelen lezen die bij jouw levensfase passen: twijfel, aanstaande mama of gezin

Speciaal voor mijn jubileum heb ik een aantal blogs geselecteerd:

Voor als je twijfelt:

Voor als je zwanger bent:

Voor de mama’s:

Indrukwekkende interviews:

Meest gelezen:

Wat dat betreft is er een grote interesse in BN’ers. Al scoort mijn categorie columns ook heel goed. Bijna 15.000 keer is er een bezoek gebracht aan de pagina’s waar je al mijn columns over het twijfelproces, de zwangerschap, moederschap en mijn boek kunt lezen.

En daar komen alleen maar artikelen bij. Ik blijf lekker doorschrijven (en het archief actualiseren). Daarnaast wil ik heel graag de rubriek Lezerspost weer nieuw leven in blazen. Als jij dus je verhaal met de lezers van mijn blog wil delen, dan mag je me altijd mailen.

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 28, 2019 /