Veel media-aandacht voor TwijfelMoeder in 2013

De start van een nieuw jaar zorgt voor volop kansen. Ik kijk er naar uit. Ben nieuwsgierig naar wat dat voor TwijfelMoeder gaat beteken. Zoals jullie weten wil ik een taboe doorbreken. Met de oprichting van de site (eind mei 2013) heb ik al een goede stap in de richting gezet. Maar er volgde meer…

Waar ik als journaliste dagelijks mensen interview zat ik opeens aan de andere kant van de tafel. Veel media waren namelijk nieuwsgierig naar het verhaal achter deze site. En zo volgde openhartige interviews in: Grazia, Vriendin, Viva, nrc.next, Haarlems Dagblad, De Maas Driehoek en De Noordelijke Maasvallei Bruist. Daarnaast mocht ik zelf een verhaal schrijven voor De Volkskrant.

Media-aandacht is natuurlijk prachtig. Maar het gevolg van die aandacht is nog veel mooier. Want wat hebben er veel mensen bijzondere mailtjes gestuurd. Laten we elkaar in het nieuwe jaar ook inspireren.

Ook de bijbehorende fotoshoots waren ontzettend leuk!

 

 

 

 

 

Twijfel jij over je kinderwens?

januari 2, 2014 /