Redactie
Veel media-aandacht voor TwijfelMoeder in 2013

De start van een nieuw jaar zorgt voor volop kansen. Ik kijk er naar uit. Ben nieuwsgierig naar wat dat voor TwijfelMoeder gaat beteken. Zoals jullie weten wil ik een taboe doorbreken. Met de oprichting van de site (eind mei 2013) heb ik al een goede stap in de richting gezet. Maar er volgde meer…

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Waar ik als journaliste dagelijks mensen interview zat ik opeens aan de andere kant van de tafel. Veel media waren namelijk nieuwsgierig naar het verhaal achter deze site. En zo volgde openhartige interviews in: Grazia, Vriendin, Viva, nrc.next, Haarlems Dagblad, De Maas Driehoek en De Noordelijke Maasvallei Bruist. Daarnaast mocht ik zelf een verhaal schrijven voor De Volkskrant.

Media-aandacht is natuurlijk prachtig. Maar het gevolg van die aandacht is nog veel mooier. Want wat hebben er veel mensen bijzondere mailtjes gestuurd. Laten we elkaar in het nieuwe jaar ook inspireren.

Ook de bijbehorende fotoshoots waren ontzettend leuk!

 

 

 

 

 

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Blog tip 27: Archief recyclen of updaten – BlogQueen
    jan 27, 2015 (06:00)

    […] zo’n verzamelpost aan het eind van het jaar. Zo heb ik vorig jaar een overzichtje gemaakt van alle media-aandacht voor TwijfelMoeder. Toen ik een jaar online was, dook ik in mijn Google Analytics om daar een artikel over te […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: