TwijfelMoeder test dé planners voor 2018

Planners zijn het helemaal! Vroeger kocht je een simpele agenda. Tegenwoordig is dat niet meer voldoende. We willen onze doelen vast kunnen leggen. Tijd voor een uitvoerige test. Als mama, ondernemer en dertiger met een druk sociaal leven valt er tenslotte heel wat te plannen. > Op zoek naar een planner of agenda voor 2019 bekijk dan mijn overzicht met planners en agenda’s.

Als ik het zo via social media voorbij zie komen, dan is de agenda niet goed genoeg meer. We willen een planner. Zo eentje die dient als een waar naslagwerk hebben van waar we mee bezig zijn. De agendafunctie is voor sommigen zelfs van ondergeschikt belang. Daar heb je toch je mobieltje voor. Wel zo handig, want die kan meteen een alarm laten rinkelen als je richting je afspraak moet. Nu moet ik zeggen dat ik daar vaak mijn afspraken in vergeet te noteren, omdat ik niet altijd met mijn mobiel in de hand wil zitten. Herkenbaar?

Maar welke planner is dan ideaal? In mijn geval heb ik in het verleden namelijk best wat agenda’s gekocht, maar vaak eindigde ze na een paar maandjes al ongebruikt (op de eerste weken na) in de papierbak. Nu mijn situatie is gewijzigd naar werkende moeder en vrouw van een net-zo-drukke-man is het tijd voor een goede planner. Wel zo handig, omdat 2018 ook nog eens in het teken staat van de bouw van ons eigen huis. Er gaan niet alleen op werkvlak veel deadlines voorbij komen, ook privé wordt het een druk jaar.

Wat kun je van de test verwachten:
Een uitvoerige review van iedere planner

De planners (in willekeurige volgorde) die ik in 2018 besproken heb:

  1. Flow Planners Agenda (2018 variant)
  2. Milly Pie verticaal (tijdloos)
  3. Milly Pie horizontaal (tijdloos)
  4. Purpuz Planner (2017 variant)
  5. Passion Planner (tijdloos)
  6. Mascha Planner (tijdloos)
  7. Zakenmam (2018 variant)
  8. Succesplanner (2018 variant)
  9. Day By Day 13 weken actie-planner (tijdloos)
  10. Mijn Social Media Plan (tijdloos)

Twijfel jij over je kinderwens?

november 15, 2017 /