Jaar TwijfelMoeder: duik in Google Analytics

Nu TwijfelMoeder een jaar bestaat, hoort daar natuurlijk een leuk overzichtje bij. Daarom ben ik voor jullie in Google Analytics gedoken. Wist je bijvoorbeeld dat er al 465 berichten online staan?

Bezoekers
Retweets van Lieke van Lexmond en Heleen van Royen zorgden ervoor dat we gespannen naar de statistieken van onze server keken. Hij zou de bezoekersstroom toch wel aan kunnen, want je wil de volgers van deze bekende dames toch niet teleurstellen.

Het afgelopen jaar hebben we bijna 50.000 unieke bezoekers mogen verwelkomen. Samen hebben ze iets meer dan 140.000 pagina’s bekeken. Deze maand gaan we absoluut een record vestigen. We gaan nu namelijk al richting de achtduizend bezoeker! En dat allemaal door het Moederdag-bericht.

Zoekwoorden
Ontzettend jammer dat steeds meer zoekwoorden worden afgeschermd door zoekmachines, maar Bas van Veggel – de lover van Lieke van Lexmond – scoort erg goed. Dat zagen we ook op het moment dat het nieuws van de zwangerschap naar buiten kwam. Iedereen wil weten wie die Bas nu eigenlijk is.

Dit geldt in mindere mate voor de vriend van Marly van der Velden, Mike Meijer. Maar ook hij staat in de top 10. Net als Daphne Bunskoek en Loretta Schrijver. Deze dames hebben geen kinderen, maar iedereen vraagt het keer op keer weer af of ze zwanger is (Daphne) of kids heeft (Loretta). Maar ook dromen over zwangerschap en rammelende eierstokken zijn termen die veelvuldig worden ingevoerd.

Media
TwijfelMoeder verscheen dit jaar 14 keer in de media. Variërend van regionale uitgaven tot landelijke dagbladen als De Telegraaf en Volkskrant. Grazia en Vriendin pakten zelfs uit met een heuse fotoshoot.

Maar ik was vooral zenuwachtig voor het interview met Zarayda Groenhart op FunX. Gelukkig was dit live optreden in haar radioshow vrij last minute geregeld, waardoor ik hoog uit een half uurtje in de stress heb gezeten.

Volgers
De Facebook-pagina liken bleek zelfs een taboe te zijn, maar inmiddels hebben we 184 likes!
Op Twitter tellen we op dit moment 131 volgers.

Twijfel jij over je kinderwens?

mei 26, 2014 /